DK, das zo passé, Brian & zijn zeeforellen

Ploenk, facebook maandagavond, bericht van Brian, de kano ligt er al op hoor, morgenvroeg vertrek ik richting zee, het weer is geweldig, er is nauwelijks wind, hij gaat het proberen. De eerste tocht van 2010 op zoek naar zeeforel aan de Hollandse kust. Brian is dierenarts en vanwege weekenddiensten vaak op dinsdag vrij, dit is ook zijn zwiepdag en regelmatig hebben we maandagsavonds ff contact wat de plannen zijn. Ga je alleen vraag ik hem, yup geeft hij aan, oef leipo, maar wel gaaf hoor, nou succes dan maar.

Jaloers kijk ik dinsdags naar buiten tijdens drukke werkzaamheden voor Dyckers en join HANDS (ons reclamebureau). Hoe zou het hem afgaan? Na ‘s avonds onze cocker spaniel uitgelaten te hebben kijk ik op facebook, nog niks, ben reuze nieuwsgierig. Een uurtje later kijk ik nogmaals en ja hoor Brian heeft wat foto’s upgeload, hoppa hij flikt hem weer. Alleen met de kano langs de Hollandse kust en er 2 vangen met de vliegenlat. Gewoonweg klasse gozerd, dit is werk voor pioniers. Brian houdt zijn eigen ideeën er op na, onderzoekt en vindt ze, alleen of samen met z’n maatje Lesley in de kano.

Er zal een tijd zijn dat we daar met meerdere gasten dobberen. Maar voor nu blijf ik de avonturen van die kant volgen en Brian houdt ons op de hoogte, thx! Overigens zijn de zeeforellen gevangen aan de EP Shrimp Pink, eigen fabrikaat, maar zie shop voor voorbeelden, de shrimps doen het weer!

Dat er nog vele zeeforel vangsten mogen volgen Brian, super! Gr. Edwin

One thought on “DK, das zo passé, Brian & zijn zeeforellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *