Op bezoek bij HSV De Bilt

Gisteravond zijn Thomas en ik op bezoek geweest bij de vliegvisafdeling van HSV De Bilt op uitnodiging van Richard. Uiteraard hebben we weer de nodige vliegen gedemonstreerd, waaronder een EP snoekstreamer, EP Shrimp en ook over de carpbollen en DNA Clousers waren er genoeg vragen. Daarnaast hadden we behoorlijk wat spullen meegenomen, die men rustig kon bekijken. Rond 22.00 / 22.30 gingen de eerste vliegvissers van de druk bezochte avond weer naar huis en werd het tijd om nog eens een uurtje zeer gezellig te kletsen over o.a. wedstrijdvliegvissen (veel leden van deze club doen aan wedstrijdvliegvissen en zijn o.a. naar verschillende Europese kampioenschappen geweest, zeker interessant om te horen hoe het er daar aan toe gaat) maar ook het prachtige tropische vliegvissen, de ronde bleek kwamen aan bod, ach er is altijd zoveel te lullen dat zo’n avond eigenlijk altijd te kort is. Maar rond 23.30 was het welletjes, nou ja eigenlijk kun je zo hele avonden vullen, maar we moesten natuurlijk ook nog terug naar Zwolle. Enfin heren namens Thomas en mij bedankt voor de zeer gezellige avond en wellicht tot ziens aan de waterkant of bijv. op de FlyFair!

Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *