De EP Big Mama contest!

Als geintje enkele comments terug geopperd, vandaag officieel!

WEDSTRIJD
Het vangen van een een meterplus snoek aan een snoekstreamer gemaakt met EP Fibers, of EP 3D Fibers. (er mag gerust wat flash, etc inzitten, maar op de foto moet de ep snoekstreamer zichtbaar samen met de snoek op de foto staan) De EP snoekstreamer mag door jezelf gebonden zijn, of bijv. via de Dyckers shop zijn aangeschaft. De snoek moet dus groter zijn dan 1 meter! Ook mag de snoek niet voor 21 december 2009 gevangen zijn. De foto die je stuurt moet een origineel bestand zijn van jouw fotocamera.

PRIJS
De foto van die (ep) metersnoek op een canvasdoek (van 60 x 40cm of 50 x 50cm – keuze is aan jou) inclusief spielatten en ophangsysteem, mede mogelijk gemaakt door www.artkoppiez.nl . Uiteraard wordt de prijs naar jou verstuurd. Desgewenst kunnen wij de foto ook bewerken. Het enige wat je hoeft te doen is de foto naar ons op te sturen (minimale afmeting 1600 x 1200 px, maar als je het niet weet stuur ons de foto ter beoordeling) en natuurlijk die big mama vangen! Vervolgens beoordelen we of de snoek inderdaad 1 meterplus is (bij voorkeur dus naast jouw foto een tweede foto aanleveren inclusief meetlat, maar dat hoeft niet, we kunnen redelijk goed bepalen hoe groot de snoek is…) en als dat het geval is, is de prijs voor jou.

DUUR WEDSTRIJD
Wie de eerste metersnoek vangt aan een EP snoekstreamer en daarvan enkele foto’s naar ons stuurt wint de prijs. Vervolgens is de wedstrijd ook afgelopen.

WAT VOOR EEN FOTO?
Dat is helemaal aan jou, maar het moet wel een foto zijn van de metersnoek. Bij voorkeur dat je er zelf ook op staat, maar als je het voor elkaar krijgt om bijv. de sprong op de foto te zetten, tja dat kunnen we ons voorstellen dat…

ALS BLIJKT DAT HET FORMAAT DE FOTO VAN JOUW SNOEK TE KLEIN IS…
En dus niet de snoek, maar de kwaliteit van de foto. Het is dan uiteraard mogelijk om een kleiner formaat canvasfoto te gebruiken, zodat de foto wel scherp overkomt. Wij geven hier advies in.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu veel succes en laat ze maar komen die big mama’s!!

6 thoughts on “De EP Big Mama contest!

 1. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Je wordt er toch gek van? pfff en het water is nu een stuk kouder, dus met nachtvorst zoals vannacht ligt alles direct dicht, zelfs de grote plas hierachter die de afgelopen weken nog niet dicht heeft gelegen. Nog ff en dan is het seizoen gesloten en ik heb er een hard hoofd in dat het de komende weken beter wordt, maar laten we het hopen… (wellicht tijd om eens te gaan kijken bij OVM?)

  Gr. Edwin

 2. Jelte says:

  Schaatsen dan maar ? ,misschien wel een elfstedentocht haha!
  wanneer is t seizoen eigenlijk gesloten dan ?
  zou t OVM niet dichtgevroren zijn
  groenten

 3. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  hehe …de sluting van het snoekseizoen kent eigenlijk 2 sluitingen, namelijk officieel is de sluiting op 1 maart, echter omdat je van 1 maart tot 1 april nog wel met (groot) kunstaas mag vissen maar elke gevangen snoek moet terugzetten (wat we al deden, toch!) kun je eigenlijk zeggen dat de sluiting op 1 april is.

  Het OVM is brakwater vlak langs de kust, dus dat is zeker niet snel bevroren en ligt nu nog open, dus zeker het overwegen waard.

  gr. Edwin

 4. Pingback: Dyckers EP Big Mama contest: Herman Feli! | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *