De eerste!

Hey,

Na begin dit jaar te zijn begonnen met een vliegenhengel voor het lichte werk, heb ik vorige maand een #8 aangeschaft voor het snoekvissen. De eerste streamers waren snel gebouwd, maar toen ik de EP-streamers zag, wilde ik dat toch ook. Snel het één en ander besteld en zelf een paar mooie streamers gebouwd. Op de vice al zeer mooi, maar in het water net echte baarzen! Door drukte op het werk kwam ik pas afgelopen vrijdag aan de eerste echte testsessie.

Na het werk even snel langs wat weteringen. Derde worp… Langs een duikertje… Flits, hangen! Reel spint, vijf meter, tien, vijftien… Genieten! Nee, niet terug naar het beton! Top in het water en verder drillen… Eindelijk, klaar voor de kieuwgreep. Ruim negentig, geen fotograaf in de buurt… Dan maar zelf vanuit het handje! Statiefje komt snel, beloof ik mezelf. (note dyckers, goed zo, snel doen he!)
Een half uurtje later, bam! Geweldige knal! Heftig verzet, heel aardige zeventiger!

De allereerste op de vliegenhengel en dan zo’n schitterende actie! Bedankt voor de fibers, top! En een mooie site ook, kijk bijna dagelijks even!

Groeten, Paul de Jongh

Note dyckers: das niet mis Paul, prachtige snoek, feli!!

3 thoughts on “De eerste!

  1. Vincent says:

    Goed gedaan zeg: hele mooie “Mike”!
    Tip voor een handig statief: “Gorillapod”, ook te krijgen voor spiegelreflex…en buigzaam…heb je toch nog wat aan dat (lantaarn)paaltje achter je (stek)!!!
    grtz,Vin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *