Korte update shop

Er zijn weer wat voorraden aangevuld, zoals de EP Epoxy 1 minute die we tegenwoordig naar volle tevredenheid gebruiken voor onze streamers en met ons vele klanten en angel flash pearl green, verreweg de meest verkochte flash, 3D Epoxy Eyes aangevuld + nieuwe kleur namelijk Glow in the Dark (6, 8 en 10mm), EP Trigger Point Fibers Lemon Grey – de perfecte kleur voor de rug van een 3doornig OVM stekelbaarsje streamer – EP Silky Fibers Fluo Yellow, Marabou aanvullingen in verschillende kleuren waaronder wit en zwart, Uni Mono Thread die we gebruiken voor het maken van EP streamers, EP Shrimp Dub Brush Pink en nog veel meer…voor diegene die er morgen of overmorgen op uit trekken (we gaan zelf zondag ook weer, heb er nu al zin in) succes enne pak die big mama (feli Erik!! :D) een flink aantal dikke wintervoorns, een prachtige ovm forel of natuurlijk wat anders waar je het op gemunt hebt, vangze!!

One thought on “Korte update shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *