Ff een update zo voor het weekend…

Ten eerste uiteraard eenieder goede vangsten toegewenst o.a. aankomend weekend. Nog even en dan kunnen we ook weer richting het Oostvoornse meer en met deze temperaturen zijn de forellen zeker nog in alle waterlagen actief! Bij een zonnetje zou je het zelfs droog kunnen proberen, maar we blijven lekker met garnalen en prooivisimitaties vissen, enrico puglisi style natuurlijk, bijna is het zover!!

Sinds vandaag verkopen we ook de W Wintervoorn pakketten gemaakt door Wilco (nadere introductie volgt) een fanatieke vliegvisser die al jaren de (vette) blankvoorns zoekt en zodoende nu en de komende maanden veel in de havens te vinden is. Na jarenlange testen heeft hij de 2 pakketten samengesteld, 1 met goudkop en tungsten nimfen (check) en 1, juistem met kralennimfen (check) gek is ie ervan! En om jullie tegemoet te komen, over de streep te trekken zegmaar, want wij geloofden hem ook eerst niet, hehe, kun je nu 9 kralennimfen (die het naast wintervoorns ook zeker goed zullen doen op forel en vlagzalm) proberen voor maar 6,95 eurie, strak prijsje ofnie? (de komende tijd zullen er meer pakketten van Wilco’s hand hier terecht komen, want wat kan hij die kleine vliegen strak binden zeg!!)

De nieuwe hoofdlampen van Petzl, oftewel de Tikkina 2 (check) zijn ook binnen, superspul! Daarnaast hebben we o.a. de 10mm ogen in goud en zilver weer aangevuld (voor snoekstreamers) en verschillende EP 3D Fibers weer op voorraad gebracht, echter de ned. douane houd nog een pakket vast die echt ieder moment hier zou moeten komen. Dit pakket bevat o.a. vele soorten EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Silky Fibers en de EP Shrimp Dub Brushes, zodra ze binnen zijn komen ze gelijk in de shop. Onze excuses voor de vertraging maar het is echt hard gegaan met de fibers de laatste tijd, dus zullen we ze nu nog meer op voorraad houden. Oja er zitten ook nog wat nieuwe kleuren fibers bij!! Dat was het weer, alvast een goed weekend en zet wat van die snoeken op de kiekerd en stuur ze naar ons, wellicht voor het volgende Dyckers magazine of op de blog, Vangze!!

3 thoughts on “Ff een update zo voor het weekend…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *