Trrring, jo Edwin, heb je nog ff zin?

Eeuh t’is al vroeg donker man, maar zin heb ik, uiteraard! Gaan we ff de polder in op snoek? Yep ook mijn gedachte zegt Thomas en so be it. Rond 18.30 uur struinen we deze avond langs mooie vaarten en zien we in de verte prachtige wolkendekken. Het miezert ietsje en de donker valt al in. Nog ff een uurtje erop uit na een drukke dag. En wat een uurtje! Thomas kreeg 2 vette aanbeten, maar kon ze helaas niet verzilveren, terwijl ik 2 snoeken pak, waarvan eentje m’n absolute record is in deze polder, de ep fireman deed het weer, boelah!

Thx Thomas voor wederom een topavondje en de strakke foto’s!

2 thoughts on “Trrring, jo Edwin, heb je nog ff zin?

  1. Dyckers, Pure Flyfishing says:

    Kijk eens, had verwacht dat hij met jullie naar de soest zou gaan, maar die andere polder dus ook nog meegepakt. Laatste jaren niet al te beste vangsten hier meegmaakt, maar de laatste weken, pfoeeeeiii en met deze bak ben ik dan ook erg blij. Echt een machtige mooie en toch zeker wel sterke polderdame, iets wat je niet elke dag meemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *