7 thoughts on “Dutch Bows

 1. Henk says:

  Jazekers ook geen wonder de likoe gang is geweest.
  mooi filmpje Edwin en Thomas.
  lekker sterk hoor die vissen.

  wij zijn zondags geweest.
  helaas 1 vis en 1 verspeeld en een paar aanbeten gehad.

  maar wel heerlijk weer en super genoten.
  het ep streamertje loopt mooi door het water hoor.
  ben verkocht.

  gr Henk

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Vissen waren zeker sterk, trouwens ook mooie foto’s van jullie Rossie! (ik zie nog wel eens wat 😀 Om met de belly succesvol te zijn, moet je rekening houden met bepaalde situaties onder water, wat absoluut de vangstkans vergroot, ook overdag! We zijn nog aan het testen, maar zijn er wel zeker van dat ook de dieptes langzamerhand het e.e.a. prijsgeven. Als je nog eens gaat, geef ff een seintje, dan ligt ik je het nodige in. (als je interesse hebt) Want wees eerlijk, ondanks de t$%$^%ring rit is het toch veel mooier dan elk ander reservoir / forellenput? En daarbij kun je ook nog super uitwijken richting zee, zoals wij tegen het eind van de middag hebben gedaan…is het niet om te vissen, dan om te genieten van die toch wel imponerende omgeving….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *