En mis, pfff

Dit was dus een beste bak van een vis, stond klaar voor de foto, gevangen aan de vliegenlat, in de belly, een beste karper, heerlijk! Maar ja ook dit gebeurt dus wel eens, hij lag een seconde hiervoor nog in mijn handen, maar wat dat beest vervolgens voor krachtvertoonde, ongelooflijk, de foto verduidelijkt genoeg lijkt me, op naar die vette achterindedertigponder die hier ook rondzwemt, sterker nog van de week onder m’n belly zwom, ik stond perplex, wat een schoonheid, een bonk spieren, net als die andere wat kleinere volschub, goud van kleur, heb ze beiden op nog geen 2 meter bij me vandaan mogen aanschouwen, kon weinig anders dan toekijken, hoe ze achter m’n flippers aanzwommen, genieten met een gezicht vol verbazing, misschien vanavond nog, anders morgenavond en wellicht dan en dan en dan….ik geloof dat ik verslaafd aan het geraken ben! Maar wat wil je, gistermorgen erg vroeg zelfs een reetje zien drinken, tel daarbij wat mooie baarzen en een beste aanbeet van een snoek, je begrijpt het al, het is momenteel op en top genieten in de belly, dussuh tot snel!

2 thoughts on “En mis, pfff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *