Peter & de Polakken

Berichtje van Peter, die van het weekend teruggekomen is uit Noorwegen alwaar hij met de Noorman en kornuiten een heerlijk weekje is wezen vliegvissen, waarbij zowel de grote rivieren als de zee is bevist met de vliegenlat. En ja hoor uiteraard werden er polakken gevangen, waaronder bovenstaande, aan streamers gebonden op ep fibers, hoplakeeee. Gafe foto’s Peter en feli he!

One thought on “Peter & de Polakken

  1. Cornelis says:

    Lekker Peter ! mooie vissen.

    mooie sportvissen en toch wordt er nog redelijk weinig op gevist. Meeste mensen gaan toch voor de vlagzalm/forel naar Noorwegen….. nog 3,5 week dan gaan wij (6man) een weekje het noorse zoute water onveilig maken….( bellyboats gaan mee..)

    grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *