Johannes & de Noorse kusten

Berichtje van Johannes uut Noorwegen:
Hey Edwin, De jacht ging gisterenavond op de makreel die in grote scholen door het fjord heen trok. Dus met een #5 en een makreel visje van ep op pad. De omstandigheden waren perfect; laag water en een stevige wind op de kant, maar de makreel was niet bereid om kanibaal te worden. Toch hadden we een topavond omdat er een verschrikkelijke vracht zeeforel binnen werpbereik lag en schandalig aan het jagen/springen was. Zelf had ik er 6 van 50+ en m’n vismaat had er 2. De visserij bestond wel uit met tempo binnenstrippen (2 handig). 1 vis meegenomen en een fototje van gemaakt. vanavond mag ie de oven in. Maar wat mij betreft is het zomerseizoen begonnen. Johannes

Note Dyckers: Heerlijk man! Enne thx voor het leuke bericht, ben benieuwd naar de makrelen, polakken en zeebaarzen, maar zo’n zeeforel..olala wat een prachtbeesten zijn het toch, feli johannes! Ps. mooi streamertje btw…

One thought on “Johannes & de Noorse kusten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *