Cornelis op pad…

Berichtje van Cornelis, zaterdagmiddag 15 februari:
Oh wat hadden we een snoekdrang. Met Roel ‘s middags afgesproken om achter esox aan te gaan. Helaas lag ons favo watertje de kanoclob dicht met ijs. Had het vannacht toch weer iets teveel gevroren. Dan maar richting nieuwkoop, ook hier veel ijs. Toen maar even gebeld met Eelco in Leiden of hij nog open water wist. Helaas ook niet al teveeprettig nieuws, hoezo broeikas-effect?
Dan maar ff richting het gemaal bij bodegraven, en sloot die wat hoger ligt dus wie weet. Gelukkig lag hier het grootste deel wel open. Na het stuk van 100 meter afgevist te hebben een worpje onder de brug precies op de rand van licht en donker…. en ja hoor een 76 cm snoek pakte de EP Autumn Blues!

One thought on “Cornelis op pad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *