Snoekstreameren, het was weer lekker!

Van het weekend weer lekker op pad geweest in de omgeving van Zwolle, snoekstreameren uiteraard! Alhoewel op sommige plekken nog het nodige ijs op het water lag, waren de meeste wateren eindelijk open. Echt los waren ze nog niet, maar die paar uurtjes hebben we toch genoten. Vele kleintjes lieten zich zien en een flink aantal werden ook gevangen. Enkele vindt je in bovenstaande korte film terug, gewoon omdat het kan en omdat we dat leuk vinden. Niet van sublieme kwaliteit, maar zeker wel leuk om gewoon ff te kiek’n. Dit keer hebben we een nieuwe snoekstreamer getest, De EP Autumn Blues gemaakt met EP Fibers in de kleuren oranje/bruin. Zoals je wellicht wel kunt raden, test goed bevonden…de snoeken lusten hem rauw, hehe…

Koop de EP Autumn Blues ’20 hier.

Nu druk met voorbereidingen voor aankomende zaterdag, alwaar we de eerste keer van het jaar aan het OVM zullen zijn te vinden. De groeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *