8 zeeforellen & de EP Shrimp

Kort bericht van Johannes wonende sinds een tijdje in Noorwegen:
“Net terug van vissen op een nieuwe stek. Begonnen met een visimmitatie en na een uur overgestapt op de ep shrimp. Resultaat 1 koolvis en 8 zeeforellen. Koolvis aan de visimmitatie en alle zeeforellen aan de epshrimp. Ongeveer 2,5 uur gevist. niet gek toch en ook nog de grootste van dit jaar tot nu toe. 53 cm en een van 48 cm de rest was tot 40cm… Johannes. ps. o ja het was schandalig koud”

Dyckers: “Helemaal niet gek man, super resultaat en een mooie foto. Thx voor het insturen, dat zien we graag!! Mooi dat de EP Shrimp Dub Brush zijn werk doet.”

2 thoughts on “8 zeeforellen & de EP Shrimp

  1. Stef Verelst says:

    Hebben jullie een imitatie van een bibio die kan gebruikt worden voor het vissen op het Oostvoornse Meer? De shrimps, vissen jullie die op het OVM aan een drijvende of een zinkende lijn en met welke snelheid?

    Groetjes
    Stef Verelst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *