De koningin!

Eindelijk daar is ie dan, wat een machtig beest, wat was deze sterk en wat nam ze een backing, wat deed de maisbol het weer perfect, wat een gevecht, wat een bek, wat een ongelooflijke adrenalinekick om deze aan de vliegenlat te krijgen en te vangen, wat een gewicht, wat is de MClean net test geslaagd (zie vorige topic, ik heb nummer 1 netje gebruikt en door de diepgang past de karper er net in, maar het ging perfect – GRAAG nog ff reageren svp – zie hieronder enne thx Peter btw!) wat ben ik blij, ondanks de nare gebeurtenissen van vandaag, wat een koningin, DE KONINGIN!

9 thoughts on “De koningin!

  1. Pingback: Wilco’s torren | Dyckers blog

  2. Pingback: Oranjekarperen, memorabel | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *