Dit keer is het wit…

Vandaag was het wit…oftewel de witte carpbol, geweldige visserij, jagen op boeggolven, bellen en bewegende rietstengels, kortom karpertijd. Met de vliegenlat uiteraard, in combinatie met een beetverklikkertje, alhoewel we deze dit keer niet nodig hebben gehad. Perfect werpend voor het neusje, langzaam zinkend en rats weer een aanbeet, 3 maal deze middag was het raak, waarvan bovenstaande foto een voorbeeld is. Machtig en sterk zijn ze, genieten op en top, vliegvissen zoals vliegvissen hoort te zijn, kromme latten, alles op zicht en even later een mooie vis in de handen, de witte carpbol strikes again!

One thought on “Dit keer is het wit…

  1. stefan says:

    Heren een beetje respect voor alle vissen en koop alstublieft een onthakingsmat zonde van die prachtige exemplaren ik hoop dat jullie hier wat mee doen alvast bedankt,

    groeten stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *