MrMuddler mania

Vanavond was het weer raak en konden er weer enkele roofbleien (allen gevangen aan de MrMuddler) bijgeschreven worden. We stonden op de punt van een bekende uitstroom van een kanaal op de ijssel. Toen het langzamerhand schemerig werd, begonnen de roofbleien vlak langs het kantje te jagen. Hier staat een sterke stroom waar prooivisjes in moeilijkheden komen. hevige kletsen op het water waren het gevolg. De MrMuddler werd in de stroming gezet met een drijvende lijn en tergend langzaam maar hevig tikkend met de hengeltop visten we de muddler binnen. Niet veel later was daar die bekende knal en een mooie spurt het gevolg, roofblei hangen! Na nog 2 roofbleien vonden we het welletjes. Ondertussen was het al goed donker en keerden we zeer tevreden terug huiswaarts. Wederom heeft MrMuddler zijn dienst bewezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *