De nieuwe Loop Q rods, spiegel en graskarpers.

De Loop Q rods, tezamen met de Xact reel, een prachtcombo. En voor onder de 300 euro heb je al een combinatie van rod & reel. Uiteraard vol in garantie en nu goed op voorraad bij Dyckers. Van aftma 4 t/m 9, oftewel van de forel op stromende beken en put & takes t/m het zeebaarzen en snoeken. De reacties die we krijgen van diegene die de nieuwe Q rod al gebruiken zijn super, maar dat mag natuurlijk ook wel, daar we de 8 en 9 series in het verleden uitvoerig gestest hebben voor Loop op o.a. het snoeken en zeebaarzen en daar waar nodig bijgesteld. En zeker omdat de Xact reels in de aanbieding zijn, kun je nu een superset samenstellen voor zeer acceptabele prijs.

En dan de karpers, met name wat weken terug ging het lekker met het warmere weer. De wat koudere dagen van afgelopen twee weken hebben we benut om weer eens in de avonden achter de snoek en baars te gaan, maar even daarvoor was het op en top genieten om de graskarpers te belagen. Zoeken naar grote zwarte schimmen, bewegende planten, boeggolven en dan je drijvend herteharen bolletje ervoor. Soms nippend met het neusje, soms vol happend, droge vlieg karpervissen, spannend en wat gaaf. En naast de grassers wist ik nog een mooie spiegel te pakken die weer eens de backing liet zien op mn 8. Geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *