Weer een ervaring rijker.

jos1

Ff een kort bericht van Jos, bedankt enne we zien je snel weer terug aan zee, ovm, of waar dan ook… O ja wie weet, binnenkort karperdag, niet bij iedereen geliefd, maar ik zeg je kom gerust langs. Want als er iets is wat verslavend is 😉 Cheers, Edwin

“Na de Dyckers snoekdag was ik verkocht. Wekelijks was ik aan het pionieren op de randmeren (Veluwemeer, Wolderwijd, Nuldernauw, Nijkerkernauw).

Heel erg leuk en spannend om te doen en heel wat anders dan ergens in de polder. Ondanks dat het eigenlijk de 1e keer is dat ik zo fanatiek aan het jagen ben geweest op snoek was ik naar mijn idee toch aardig succesvol.

Ik weet nog de 1e Dyckers snoekdag…………. 0 vissen. Maar het kwam allemaal goed. Beetje volhouden en het succes is daar met dagen waar ik tot 8 vissen ving.

Grootste vis was 105cm gevangen op de randmeren. Afgelopen vrijdag was wat mij betreft de laatste snoekdag van het winterseizoen. Nu eerst weer een paar manden OVM en dan weer naar de Maasvlakte.

Dus bedankt voor de “Eye opener” voor wat beteft Pike on the Fly. Fantastisch!

Vanaf oktober/november ben ik er zeker weer bij.

Groet, Jos”

jos2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *