Patagonia, Lowrance, Gamakatsu, Hareline, Daiichi, H2O en meer…

De eerste 3 pakketten van een behoorlijke lading te ontvangen pakketten zijn vandaag binnengekomen. Tevens verwachten we nog een flinke aanvulling van Puglisi, Loop is onderweg, Orvis, TFO, Airflo en nog meer komen er aan, dit ter info.

Zojuist de schappen en webshop weer gevuld met aanvulling Gamakatsu (worm36- pike, sl12s en sc15 – tropics en zeebaars, ls5314f – stingers, fluorocarbon 50m 20lb – snoek, zeebaars leaders, spro fc onderlijnen – onze favo snoekonderlijnen, etc.) , H2O SF Blend, Uni Thread, Daiichi (oa. de x452 en 2546 series maar ook de haken voor wintervoorn en oostvoornse meer oa. 1710 series en 1550), DNA Holofusion (clousers), Hareline dubbings, marabou, Hedron flash en big fly fibre, airflo sixth sense en striper lijnen, Patagonia flinke aanvulling met o.a. scherp geprijsde winter en tropenkleding! (staat niet in de webshop, maar natuurlijk in de zaak te passenen aan te schaffen) tassen, waadschoenen, Mac Fishing bellyboten (mac pro en mac adventure – die steeds meer bekendheid krijgen en geliefder worden, niet voor niets, deze gaan gewoon niet lek) en last but not least weer aanvulling Lowrance fishfinders die hard lopen. Voor de instappers de Lowrance Elite 3x a 139,95 euro en voor de gevorderden de zeer uitgebreide inclusief downscan en nieuwe chirp technologie, de Lowrance Elte 4x Chirps DSI voor 249,95. Uiteraard zijn jullie ook in de shop welkom en kunnen we een compleet fishfinder pakket in orde maken inclusief accu, fishfinder mouth, acculader en de fishfinder eventueel voor je instellen. Tot zover, meer nieuws binnenkort en een goed weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *