Stentor – Zwolse Courant

{Zaterdagmiddag na een drukke ochtend in de zaak}
Donderdag berichtje Stentor, vrijdagochtend journalist op de stoep, even later de fotograaf, man twas een zooitje in de zaak, wist ik veel en wanneer komt het dan uit en wat maak je ervan Remco? Lachend en wuivend verlaat hij het Dyckers pand en zegt nog dat zie je wel enne oja morgen staat het in de krant, wat???? Nou ja toch wel met een flinke bloos op mn wangen heb ik na een zeer drukke ochtend met o.a. de leuke gasten van de Casting Four, een flink aantal deelnemers aan de dubbelhandige workshop, gerrit de zonkerman en nog de nodige klanten, nu pas de tijd om het te lezen. Poee. (en nee ik heb geen inzage gehad, want tja t’is niet mijn titelkeuze – echter schrijven kan Remco als de beste) Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *