Opening Dyckers 25 april – programma – Bassexpress

Op dit moment zijn we druk bezig met de opzet van de opening van Dyckers op 25 april. De komende dagen zullen we jullie via de blog informeren over wat er allemaal te doen valt, want we gaan er natuurlijk wel wat moois van maken. Houdt de blog daarom in de gaten wat betreft het programma en alle nieuwtjes. Vandaag trappen we af met Bassexpress.nl

Lesley Luijer, de eigenaar van Basexpress.nl heeft de afgelopen winter een nieuwe boot laten bouwen waarbij in goed overleg met een team vlieg- en kunstaasvissers naar vele zaken is gekeken om een zo ultiem mogelijk vaartuig voor zee te maken. Stabiel, stil, demping van geluid, robuust, zowel geschikt voor bellyboters om mee te gaan (met ideale uitstap) als vanaf de boot te vissen ( met ondersteuning voor knieen etc.) ach teveel om op te noemen. En weet je wat! Je kunt de boot gaan bekijken op de open dag, want Bassexpress zal er staan met boot en al. Bekijk de boot van dichtbij, ga er in staan, voelen, ruiken, het kan allemaal en Lesley zal je voor alle vragen mbt tot het (vlieg)vissen op zee te woord staan en de mogelijkheden met Bassexpress.

Locatie nieuwe Dyckers shop: Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, afslag Wezep, richting Elburg na 500 meter bij een flauwe bocht rechtsaf en dan bevindt zich vrijwel direct aan de rechterkant het nieuwe pand)

Tijdstip Opening Dyckers 25 april: 10 uur t/m 17.00 – we zijn een dagprogramma aan het opstellen met de nodige casters, binders, workshops, demo’s en aanverwante.

3 thoughts on “Opening Dyckers 25 april – programma – Bassexpress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *