Met de 3 de polder in!

Hier kwamen we voor in een heerlijke omgeving. Zoals ieder jaar in maart, vis ik wat polders af op zoek naar ruizers en alles wat er verder aan blijft hangen. Fun op de 3. Met een doubletje nimfen. Zo ook vandaag rond 15.00 uur in een voor mij bekend poldertje waar ik als jochie al kwam. De eerste ruizers aldaar aan de vliegenlat gevangen en vandaag wast niet anders. Middenop de nodige blankvoorns en op de plekken langs het kantje prachtige rijers, harde aanbeten en mooie vangsten.

Op een gegeven moment maar gestopt met tellen maar zeker meer dan 30 gevangen (waaronder een paar hele mooie), de nodige doubletjes, blankvoorn, ruizers, af en toe een baarsje, rivierkreeft, de blauwe rijer (zie hieronder hehe) nog een dikke snoek die na een run er met nimf en al vandoor ging, stuk of 5 snoeken zien jagen, vandaag was het de 3 die mocht spreken, een ijsvogeltje die op een takje vlakbij ging zitten, wat kan dit leuk en simpel zijn, veel heb je niet nodig, 3tje, klosje 14/00, paar nimfjes en zoeken maar. Kreeg nog een harde aanbeet, een gouden flank die zwaar over de 30cm ging, maar een evenzo snele losser, dit smaakt naar meer, mooi man!

ruizerpolder1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *