Happy New Year!

Ten eerste de beste wensen voor het nieuwe jaar. Met bovenal veel geluk en gezondheid, mooie avonturen en natuurlijk blijven genieten. We willen al onze klanten bedanken voor de bestellingen en zijn erg blij zo vaak te horen hoeveel plezier aan de producten wordt beleefd. Speciale dank gaat uit naar de teamleden Brian, Otting, Sander en natuurlijk Lesley die het zeebaarsweekend weer een extra dimentie heeft gegeven met zijn Bassexpress.

Het afgelopen jaar is Dyckers wederom groter geworden en voor 2015 staat het nodige in de planning. Natuurlijk de zeebaarsweekenden, misschien wel met een uitbreiding daarop, de snoekdagen, de beursstands, de workshops en aanverwante zaken, maar er zullen ook weer nieuwe zaken neergezet worden, inclusief dan eindelijk de nieuwe site waar we nu een eind mee op weg zijn. En jaja ….ach jullie zullen het vernemen 😉

Ook blijven we ons assortiment verder uitbreiden. Het volledige LOOP programma zal op de site terecht komen (en is overigens nu al te bestellen) Hatch, TFO, Fishpond, Gamakatsu, Puglisi, Hedron, Hareline, Mac Fishing, Daiichi, Veniard, Airflo zullen worden uitgebreid en we zijn druk bezig met enkele nieuwe merken. Zoals jullie natuurlijk hebben kunnen zien, zijn we al wat jaren LOOP liefhebbers en sinds dit jaar zijn we lid van het internationale LOOP Team. Onderdeel is dat we bezig zijn met de ontwikkeling van producten en dan met name in het Salt en Predator segment. (Trout en Salmon hebben ze daar toch echt betere gasten voor) In 2015 komen er weer vele nieuwe producten van LOOP op de markt en zodra die te verkrijgen zijn, kunnen jullie het hier vernemen.

Enfin hoe ouder je wordt, des te meer zit het genot in de kleine dingetjes, ook aan de waterkant. En de vangst blijft wat ons betreft bovenaan staan, die unieke vis, groot of klein, eentje waar je al zo lang van droomt, dat is de zoektocht die geen eind kent. En die je steeds meer schoonheden van ons eigen landje laat zien. Maar de grootsheid van de meren, de hordes dansende vogels, de visarend boven ons, onze prachtige zee, de machtige rivieren, de polders, ach er is zoveel moois en dat zullen we blijven uiten via de blog, facebook en instagram. We zullen dan ook de Nederlandse vliegvisserij blijven promoten met af en toe uitstapjes naar het buitenland, want die tropen die blijven trekken en de zeeforel of die beekjes in de alpen en net over de grens onder andere ook.

Maak er een mooi jaar van met prachtige avonturen in binnen- en buitenland en bovenal blijf genieten!
Gr. Edwin Kerssies namens Team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *