Dyckers Sea Bass Competition sponsored by LOOP (2) – de Belgen

Als ze komen, verschijnt de lach al, prachtige mannen, bourgondisch, super om erbij te hebben. Ditmaal deden er 5 Belgen met de competitie mee en zoals altijd wordt er van tevoren een beetje gegeint over en weer. Her en der zag ik al wat postings in de trant van neem de cup mee naar Belgie en ik moet zeggen dit jaar dacht ik dat ze kans maakten, want het zijn me een stelletje fanatieke vliegvissers…

Even een korte vermelding van Jan en Kim – ‘Hooked’ for life en een zeer leuke toevoeging van de prijzenpot met Jans nieuwe kledingmerk ‘Hooked’ welke prachtig is, daarover later meer. Enne Frederic die attent met een bekend belgkes biertjuh trakteerde, super.

Ik denk dat ze de man zeker gemiddeld 24-28 uur van de 36 uurs wedstrijd hebben gevist. Van hot naar her gekart en een gedeeltje van de groep ook nog even ‘tussendoor’ met Lesley en zijn bassexpress mee. En alhoewel Gino de volgende keer toch wat pilletjes mee zal nemen – die volgende keer met de boot van Lesley zal zeker snel komen, maar na een korte nachtrust bleek het tochtje op de boot en in de bb hem niet zo goed te bevallen – en dat terwijl maatje Simon bijna lag te slapen van relaxed zijn…zo zie je maar. Enfin Gino was de kampioen van de Belgen en met zijn 6 de plek tussen Jorn en Sami in zeker een vermelding waard, klasse!

Wordt vervolgd…

3 thoughts on “Dyckers Sea Bass Competition sponsored by LOOP (2) – de Belgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *