Dyckers Sea Bass Weekend 2014

Het was geweldig! Als er meerdere bij je komen, gewoon niet te houden op m’n 8 / 9, gewoon niet te houden, tranen en lachen tegelijk, wat mooi. Het was hard werken, taai, maar toch, toch zijn er weer mooie vissen gevangen. De competitie was tot het laatste moment spannend, de bbq als vanouds heerlijk en als je de groep dan zo stil ziet zitten, moe en genietend van het heerlijke eten, dan weet je dat het geslaagd is, bedankt, een klasse groep hardcore vliegvissers, een onvergetelijke ervaring, snel meer!

One thought on “Dyckers Sea Bass Weekend 2014

  1. Cornelis says:

    Thnx team Dyckers ! top organisatie! Gezelligheid , hoop ge-OH over vliegvissen…heerlijk weer…fantastisch eten..( blijft ongeloofelijk die Brian en Sander die uren in de weer zijn voor een groep die binnen een uur alles op heeft..) Abel die mee deed met het applaus…medewerking van Lesley met Bassexpress… en zelfs ik wist een visje te vangen.. :>) en natuurlijk de glimlach van Mirjam..

    het was weer genieten ,

    grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *