Up & running…

En dat zijn we, alweer anderhalve week. Geen tijd gehad om een update te plaatsen, drukte, maar tussentijd nog wel een zeebaarssessie in Nederland gemaakt met maat Brian en dat ging weer super. Tevens zo af en toe in de avond nog achter de karper aan, wat een prachtvisserij blijft, zeker met dit weer. In de shop ook de nodige nieuwtjes. Zo zijn er een aantal paketten van Loop binnengekomen. De populaire Boosters zijn weer op voorraad, misschien qua prijs/kwaliteit verhouding wel de mooie snoek en zeebaarslatten die er zijn. Ook is eindelijk de Loop Opti Stream 9ft #5 op voorraad, de hengel die bij de overzeese testen als nummer 1 eruit kwam. Natuurlijk de nodige Loop lijnen en reels zoals de Opti. Ook zal deze week weer een lichting crossen binnen komen.

De Mclean netten zijn aanwezig inclusief de nieuwe drijvende zoutwaterbestedige (zoals alle mcleannets) kayaknetjes met rubber coated net, zeer geschikt voor de zeebaarsvissers (ook voor shad en plug), te klein voor snoek en karper. Maar daar zijn de short handle en large short handle weigh net geschikt voor. Van TFO hebben de nieuwe esox serie op voorraad. Top latten voor het snoeken op grote water.

Binnenkort volgen de verhalen wel weer via de blog, er staat nog genoeg in de planning, van zeebaars, tot tarpon, van Nederlandse avonturen tot vakantieavonturen. Kortom tot horens! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *