Holiday – partially closed / Vakantie – half sluiting

Holiday “half closed”.
From 20 June – 8 July we are on holiday. During this time we do NOT deliver flies. (all fly orders will be delivered from 9-15 July) Brian Elward will take order of products (besides flies) every 3-5 days, so it can take a couple of days to get the order. You can still email info@dyckers.com and we will try to answer your email asap. (it depends on the WIFI connection of the campsite) Products will be delivered during these weeks, but with a couple of days delay.

Vakantie – half – sluiting
Van 20 Juni – 8 Juli zijn we op vakantie. Gedurende deze periode worden er GEEN vliegen geleverd. Wel zal Brian Elward in de tussentijd de zaak waarnemen en de bestellingen om de 3-5 dagen verwerken en opsturen. (dit zijn dus de bestellingen exclusief de vliegen, die worden van 9 – 15 juli verzonden) Daar waar mogelijk zullen we wel alle vragen per email beantwoorden! (maar er kunnen dus wat dagen tussenzitten) Voor de duidelijkheid, alle bestellingen worden dus geleverd maar met enkele dagen vertraging.

One thought on “Holiday – partially closed / Vakantie – half sluiting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *