LOOP News 2014

Veel nieuws van LOOP voor het komende seizoen. Bovenstaande reel is de nieuwste reel in de Opti serie. “The new Strike shows up the best from two worlds: compact as the Runner but with the capacity of a heavy double-hand reel. A coming favorite for the heavy single-hand and the double-hand artillery!” Available from the end of March.

Naast deze reel wordt de succesvolle Loop Cross S1 Serie uitgebreid met o.a. Fast Action rods en langere 10ft. hengels. Onlangs zijn er zowel in het enkelhandige als dubbelhandige segment ook 5 en 6 delige hengels ontwikkeld, de Loop Cross S1 travel serie. We zullen de shop de komende tijd verder uitbreiden met deze en andere dubbelhandige Loop hengels. Dyckers zal in de toekomst nagenoeg het gehele Loop assortiment gaan voeren. Verscheidene vaste klanten wisten dat natuurljk al en hebben de afgelopen jaren al dubbelhandige hengels en andere producten van Loop geleverd gekregen die niet in de shop vermeld staan. Dit is niet voor niks, want sinds dit jaar zijn we onderdeel geworden van het Loop Team. En zullen we vanuit Dyckers ons voornamelijk richten op de ontwikkeling van nieuwe hengels en reels in het Predator segment. (inclusief Pelagic) Zo zijn we bezig met de ontwikkeling van een uitbreiding van de succesvolle Booster serie, waarvan we de afgelopen maanden vele latten hebben verkocht en welke zeer geliefd zijn bij onze klanten. We kunnen nog niet al teveel vertellen maar het wordt super. Ook het vliegvissen op karper zal trouwens meer en meer aan bod gaan komen…

Voor het complete Loop assortiment kun je natuurlijk ook altijd even kijken op de Loop site: looptackle.com waarbij dus alle producten via ons verkrijgbaar zijn. Heb je vragen contact ons gerust!

Last but not least zal er op de zeer korte termijn ook weer kleding, bags en aanverwante van Loop op de markt komen. (na grote vraag…) Natuurlijk gaan we dat voeren en zodra het leverbaar is vindt je het terug op de site. Hierbij een preview. Kortom veel nieuws en mooie ontwikkelingen waar we zeker in de komende tijd nog op terug zullen komen. Voor nu een goed weekend, geniet van het mooie weer en als je er nog even op uitgaat, vangze!! Gr. Edwin – team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *