Tuna on the Fly, totally madness (2)

Nu een 2tal filmpjes, na de prachtige film van Brian in de vorige posting. Ditmaal eentje van Samuel, super gemaakt met zijn gopro’s en eentje op aanvraag van een gedeelte van de “fights” van een van onze gevangen tonijnen. Let wel dit is het 2de deel van het gevecht. Het eerste deel bestaat uit een giga snelle run van 300-400 meter. Dank Brian Elward voor het filmen, Samuel Elgrisi van Roussillion Fishing, het topmateriaal van LOOP, in dit filmpje de Loop Cross S1 Flatsman #12 tezamen met een Loop Opti Big reel en natuurlijk onze topvliegen, gebonden op top haken, haha, die het kunstaas dubbel en dwars versloegen. Gr. Edwin Kerssies – Dyckers


Thon à la mouche avec Roussillon Fishing – Blue… door Roussillon_Fishing

3 thoughts on “Tuna on the Fly, totally madness (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *