Zeebaarskriebels, PUGLISI, Dyckers Seabass Weekend en meer…

Even wat zakelijke meededelingen, 2 pakketten vol met Enrico Puglisi materialen zijn zojuist gearriveerd, dus zo goed als alles is weer aangevuld. Ook de EP Plastic Eyes en de SS Wire Shafts zijn er weer net als de sparkle.

Dan wat betreft de zeebaarskriebels, want oooo wat gaat het los. Dat wil zeggen, vanuit het hele land, van de wadden, tot aan zeeland, krijgen we nu berichten. Het blijft voor velen toch nog pionieren, makkelijk is het zeer zeker niet, misschien wel de moeilijkste vorm van vliegvissen, maarrrr, toch ook zeer goede berichten. Super om te horen!

En hier zijn we druk bezig met de laatste handelingen voor het weekend, wat over 1,5 week gaat plaatsvinden. Ik kan alvast vertellen dat we 2 prachtige hoofdprijzen voor de competitie hebben en nog een flink aantal kleine prijzen. De 2 hoofdprijzen zullen zeker bij menigeen ervoor zorgen dat er nog fanatieker gevist gaat worden. De oplettende kijker heeft onder het menu item “Dyckers Seabass Weekend 2013” kunnen zien dat we 2 sponsoren voor het evenement hebben, namelijk LOOP uit Zweden (check hier) en Hatchreels uit USA (check hier). Van beide merken zijn we zoals dat zo mooi heet, authorised dealer, of zoiets. En importeren we de producten rechtstreeks, waardoor we goede prijzen en een uistekende service kunnen verlenen. Feit is dat we met LOOP al jaren zeer nauw werken en een erg goed contact hebben en met Hatch – sinds begin 2013 via Dyckers verkrijgbaar – zijn de contacten ook uitstekend. Beide merken hebben we gevraagd om het weekend te sponsoren en beide merken hebben hun toezegging gedaan, top!

Een dezer dagen zullen de deelnemers van het weekend en de workshop op de hoogte gesteld worden van de laatste nieuwtjes en de reglementen voor het Dyckers Seabass Competition en aanverwante. Laterss, Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *