New: Stroft Mono Leaders 9ft, 12ft & 15ft

New: Stroft Mono Leaders 9ft, 12ft & 15ft.
Eindelijk zijn ze er. Deze nieuwe leaders zijn gemaakt van het beste materiaal (Stroft GTM) met de hoogste trekkracht en knoopvastheid. De leaders komen kaarsrecht uit de verpakking en behoeven dus niet meer gestrekt te worden. Naast de standaard leaders van 9ft (280cm) ook verkrijgbaar in extra lange leaders voor spooky fish zoals op het Oostvoornse meer en de Ronde Bleek: 12ft (375cm) en 15ft (480cm). Een absolute aanrader voor deze meren!

Daarnaast hebben we ook extra zware mono leaders van Stroft in het assortiment opgenomen, speciaal voor bonefish, permit, jacks en bijvoorbeeld onze zeebaars. Prima te gebruiken direct vanuit de verpakking of te verlengen met een fluorocarbon tippet. Voor meer info check hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *