En als afsluiting…

Kwam deze prachtige dame. Zondag 30 december. In de ochtend druk met het gezinnetje bezig geweest, in de middag lunchen en vervolgens de kids naar bed brengen voor een dutje. Half drie ondertussen. Mag ik nog ff? Ja hoor, zie je straks wel weer rond 5 uur. Snel berichtje naar Paul, maar die vind het welletjes voor dit jaar. Dan ff zelf snel op pad. Niet voor niets. Wat een machtig mooie pike als afsluiting van 2012. Zo dat was me het jaartje wel. Kijken wat 2013 ons te brengen heeft. Nou ja vanmiddag al weer een sessietje met maat Thomas en het verslag volgt snel, want met dit weer knallen we gewoon door, heerlijk! Een gelukkig en gezond nieuwjaar! Gr. Edwin

5 thoughts on “En als afsluiting…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *