Fly Happening Putte Belgie 2012

Zo dat was me het beursje wel. Via deze weg willen we eenieder bedanken voor het bezoek aan onze stand. Vele bestaande en nieuwe klanten handjes geschud, prachtige verhalen, gezelligheid en we hebben natuurlijk ook nog de nodige info kunnen strekken. Zoals gewoonlijk genoeg interesse in de snoek, zeebaars, karper, ovm of tropenvliegvisserij, de Dyckers EP streamers en ook de nieuwe Dyckers H2O streamers. Van klein tot groot. Daarnaast was er ook veel interesse in de materialen, bij velen bekend, maar in Belgie toch ook nog bij de nodige vliegvissers niet. Van de Loop Cross, de TFO stokken, de Danielsson reels, en de Shiltons werden ook meer dan eens te hande genomen. Helaas kon niet alles mee, maar gelukkig hebben we vele vliegvissers op weg kunnen helpen.

Door tijdgebrek alleen een fotootje van voor de beurs opening van Brian, de zondagmorgen, ietwat brak nog, want ik kan je vertellen, Mechelen is een gezellig stadje met uitstekende cafe’s! En eentje van de zaterdagmiddag aan het eind van de eerste beursdag, ff een pint na een drukke dag. Mochten jullie nog foto’s hebben gemaakt gedurende de dag van een volle stand, dan is het altijd leuk om die eens te zien, dus die zijn zeker welkom per mail info@dyckers.com. Gr. Edwin (en Brian)

2 thoughts on “Fly Happening Putte Belgie 2012

  1. frederic says:

    Ja, jullie hadden wel een topstek , juist tegenover de bar.
    En van al dat handjes schudden krijg je grote dorst….
    Santé,
    Frederic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *