Shop update & Flyhappening Belgie

Naast de H2O SF Blend hebben we ook de H2O Slinky Fibers en H2O Slinky Blend toegevoegd aan de shop. Beide fibers worden gebruikt voor de populaire H2O SF Blend tezamen met de nodige flash. Ook deze flash van H2O genaamd H2O Shiner (nieuw) zal zsm aan de shop worden toegevoegd. Deze 3 soorten H2O fibers (SF Blend, Slinky & Slinky Blend) zijn uitstekend bruikbaar voor zout- en snoekstreamers, maar ook voor sandeel en shrimppatronen. Ook zijn er weer de nodige 3d epoxy ogen leverbaar.

Aankomend weekend staan we met een stand op de Flyhappening in Putte Belgie. Een gezellige beurs met de nodige winkeliers. Meer info vindt je hier. Dit houdt wel in dat bestellingen in het weekend enkele dagen later worden verstuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *