En DAT noemen we dus ook los!

Mogge Ed,

Ten eerste hou me svp op de hoogte voor de bellyboat grootwatersessie he! Daar willen we zeker aan meedoen, wat een prachtige vissen ben je toch aan ‘t vangen, te gek!

Helemaal na gister, de snoeken waren zo los als maar kan, Dan en ik hebben weer eens een topdag gehad in de polder. Knallend onder je voeten doken ze erop en voor polderbegrippen zaten er weer mooie bakken bij. Zelfs een dubbele hookup en Dan kreeg ‘t voor elkaar om de eerste worp na het terugzetten er direct weer een te haken, zo lekker he als ze los zijn. In totaal pakten we er 11 maar met de missers erbij hadden het er wel 20 kunnen zijn, het kon niet gekker! Gr. Yuki en Danny

3 thoughts on “En DAT noemen we dus ook los!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *