Shop update Puglisi & H2O (1)

Vanwege drukte ff een korte shop update, er volgt meer de komende tijd. Vandaag enkele grote pakketten binnen gekomen, van Enrico Puglisi en van H2O. Op dit moment zijn alle H20 SF Blend toegevoegd, in totaal nu 34 kleuren, zie de shop voor details. Daarnaast zullen we de komende dagen de H2O Slinky Fibres + H2O Slinky Blend + extra grote stick on eyes + H2O Shiner toevoegen. De H2O SF Blend zijn gemaakt van Slinky Fibres en Slinky Blend tezamen met de nieuwe H2O Shiner wat een soort flash is. Dus je kunt nu ook je eigen kleuren samenstellen. Enfin goedgeprijsd topmateriaal welke we onlangs in de shop hebben opgenomen en die de weg al heeft gevonden naar vele klanten!

Ook hebben we alles weer aangevuld van Enrico Puglisi, waaronder de EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Ultimate Fibers, de populaire EP Plastic Eyes, EP Brushes, ach en nog veel meer. Jaja inclusief purple en black, hehe. Gr. Edwin

3 thoughts on “Shop update Puglisi & H2O (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *