De nul is eraf!

Al maanden ben ik me bewust van die mooie sloot die onder de A2 doorloopt. Steeds als ik hem passeer moet ik even opzij kijken. Vandaag op terugweg van een acquisitie gesprek, viskloffie en hengels achterin is het dan zo ver. In de auto pak uit en kloffie aan. Wat goed is komt snel, precies op de plek waar je hem verwacht, onder het houten bruggetje. Bij de eerste beet grijpt hij er nog langs. Twee worpen later: hangen! Mijn eerste vis op de Loop Cross #7. Lekkerrrr!

Groet Marc

Ps. en een dag later meldde Marc z’n 2 en 3de snoek, hoppa!

One thought on “De nul is eraf!

  1. Robbert Zalm says:

    Er zijn een aantal mooie slootjes die onder de A2 door gaan. Ik denk dat ik ook altijd mijn nek verrek bij die sloot waar je hebt gevist. Leuk om te lezen dat je er wat hebt gevangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *