Dyckers Bass Weekend 2012

Als je op bovenstaande afbeelding klikt, kom je op de pagina terecht waar alle informatie staat vermeld over het Dyckers Bass Weekend, die 7,8 en 9 september 2012 gaat plaatsvinden. Dit keer is het alleen mogelijk om je aan te melden als weekendgast. Het Dyckers Bass Weekend gaat wederom plaatsvinden vanuit de blokhutten van het Oostvoornse meer. Limiet aanmeldingen: 24. Prijs deelname: 125 euro. Als deelnemer van het Dyckers Bass Weekend doe je automatisch mee aan de Dyckers Bass Competition met als hoofdprijs een Loop Cross S1 Flatsman #8. Op de pagina staan nu 17 voorlopige aanmeldingen van deelnemers die zich de afgelopen weken per mail hebben gemeld. Mocht je erbij staan, graag zien we je bevestiging tegemoet per mail en mocht je er nog niet bij staan, maar wil je erbij zijn, mail ons dan zo spoedig mogelijk. Gr. Team Dyckers

One thought on “Dyckers Bass Weekend 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *