Zumba, Zumba!

Vanmiddag ff een paar uurtjes met Thomas op pad, good old times, heerlijk, zonnetje erbij, karperjacht. De opstekende wind bracht wat roet in het eten wat het spotten lastig maakte. Desalniettemin was het weer heerlijk om van het zonnetje te genieten en toch een mooie schub te mogen vasthouden. De afspraken voor de volgende keer zijn alweer gemaakt en wat is het toch verslavend. Cheers, Edwin (& Thomas)

Ps. aanmeldmogelijkheid Dyckers Bass Weekend zowat klaar, zodat jullie je kunnen inlezen en eventueel kunnen besluiten erbij te zijn. Indien je al zeker bent van deelname, stuur dan alvast een mail, zodat we je kunnen toevoegen aan de voorlopige lijst.

Wat een heerlijke actie toch die Loop Cross S1 Flatsman #8.

3 thoughts on “Zumba, Zumba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *