Dyckers Bass Weekend ’12, test, test…

Testing, testing…yep, gister was weer zo’n dagje. Samen met Brian op pad, op zoek naar zeebaars. Het weer zag er goed uit, maar dit keer was het lastig. Niet alleen bij ons, maar ook bij de mede zeebaars (vlieg) vissers die we spraken. Het begon lekker met beide een baars in het eerste half uur, maar daarna viel het stil. In de avond ons wel helemaal scheel gevangen aan finten, sommigen dik over de 40cm en bij 20 stuks zijn we maar gestopt met tellen…ook enkele makrelen. En tegen het donker wist Brian toch nog 2 baarzen van in de 40 te vangen. Niet echt super dit keer, maar toch wel de nodige actie dus.

Ach er is altijd wat te beleven en het blijft prachtig. Leuke bijkomstigheid waren de verschillende (grote!!!) zeeforellen die we zagen springen net voor donker en op werpafstand. Maar meer dan een nibbeltje aan de streamer kwamen we niet, volgende keer toch wat shrimps en kleinere streamertjes bij de hand hebben dan. Kortom er was dus weer genoeg te beleven, we hebben wederom nieuwe stekken bevist en zijn goed op weg met de voorbereidingen voor het Dyckers Bass Weekend ’12 wat op zeker van 7-9 september gaat plaatsvinden. We hopen eind deze week alles voor elkaar te kunnen hebben, zodat de inschrijvingen kunnen plaatsvinden.

2 thoughts on “Dyckers Bass Weekend ’12, test, test…

  1. Robbert Zalm says:

    Jullie zijn gewoon al helemaal verwend.
    Zeebaarzen vangen en fint en dan kansen krijgen op zeeforel………topdag !
    Ik hoop dat ik mee kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *