Stroft, Airflo, backing, stripmanden en meer…

Onderstaand een grafiek met de reden waarom we Stroft GTM als tippet materiaal hebben opgenomen. Verder uitleg lijkt me overbodig. Vanaf nu verkrijgbaar van 0.12mm t/m 0.40mm voor 3.10 euro. Tevens is de voorraad Airflo Polyleaders weer helemaal aangevuld en zijn o.a. de Airflo Polyleader Trout 10ft Clear Floating & Clear Intermediate (favoriet voor de Ronde Bleek en het Oostvoornse meer) weer goed in stock. Verder hebben we o.a. de Airflo Sixth Sense lijnen weer binnen, waaronder de voor ons meest favoriete zeebaarslijn de Di3 7/8 & jaja eindelijk zijn de 550yds (500 meter) spoelen 30lbs Airflo backing (euro 37,90) waar veel vraag naar is. Last but not least zijn de stripmanden weer aangevuld…Goed weekend & Tight Lines!

One thought on “Stroft, Airflo, backing, stripmanden en meer…

  1. Likkoe himself says:

    Stroft! Mooi spul, gebruik ik al jaren! haha, nu ik het verhaal lees; ik gebruik alles. Heb alleen die backing niet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *