Just before our tropical trip

Zondagmiddag. ‘s Ochtends gezellig met de familie bij mijn schoonouders geweest. Verjaardag. Hoop kids. We vermaken ons uitstekend en het zonnetje breekt langzaam maar zeker door. Weer een mooie dag in maart. Uiteindelijk gaat de kleine moe maar voldaan naar bed. Mirjam gaat nog ff in de tuin aan het werk en ik ga nog even bij mijn vader langs. Het laatste babbeltje voor de trip. Lekker even buiten gezeten en gekletst. Het is rond 16.00 uur als ik terug rij. Mooi watertje. Even stoppen. Zouden ze er zitten? Niet veel later zie ik wat rietstengels bewegen. Karper. Zeker weten. Paar worpjes dan. Kan het niet laten. Ff wat kloten met het riet, maar dan landt de carpbol daar waar ik hem wil hebben. Ik zie hem langzaam zakken. Hoop dat de karper de bol gezien heeft. Even wachten. Tiktik, de verklikker schiet weg. Stripstrike. Bam. Hangen. Just before de trip. Kon het niet laten. Nu nog druk de laatste vliegen voor de trip aan het binden. Needlefish streamers, de black & purple ep’s, nog wat grijswitte jongens. Barra’s, jacks, tarpon gaan door m’n gedachten heen. De permit en bonevliegen liggen klaar.

Oja t/m 7 april is het niet mogelijk om vliegen te bestellen bij ons. Wel kunnen de vliegviszaken zoals reels, hengels, leaders, bindmaterialen, vliegenlijnen en aanverwante besteld worden. En die worden dan natuurlijk ook direct geleverd. (er is namelijk altijd iemand aanwezig en bij vragen kan er natuurlijk gebeld of gemaild worden) Voor nu tot horens en cheers! Edwin

Ps. Het eerste flinke pakket van Loop is bij ons gearriveerd en je kunt ook al de nodige producten op de site vinden. Volgende week zal het 2de grote pakket arriveren. Tevens verwachten we een dezer dagen een flink pakket van Enrico Puglisi, zodat deze ook weer door jullie besteld kan worden.

5 thoughts on “Just before our tropical trip

  1. hendri says:

    zo mooie karper weer, heb je een abonnement op spiegels de laatste tijd ofzo?

    veel plezier en succes op je tropen trip!

    gr. hendri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *