Enrico Puglisi in da house!

17.00 uur vanmiddag, een paar flinke dozen, ja hoor Enrico Puglisi is gearriveerd. EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Ultimate Fibers, EP Silky Fibers, EP Silky Fibers 3D, EP Crustaceus Brush with ML, EP Shrimp Dub Brush, EP Streamer Brush with ML, EP Shrimp Dub, EP 1 minute epoxy, EP Eyes, EP Shrimp Eyes, EP Hot Eyes, ach en nog het nodige meer, tis allemaal weer binnen! Er kan weer besteld worden. Gr. Edwin

3 thoughts on “Enrico Puglisi in da house!

 1. Robbert Zalm says:

  Dat is mooi.
  Ik heb net besteld maar er was geen
  Prijs
  € 6.75
  EP 3D Fibers Baitfish Belly
  meer.
  Zat dit er nu wel weer bij ? Zo ja dan mag je dat er nog wel bij stoppen en maak ik extra geld over. Of ik doe gewoon een nieuwe bestelling.
  Lijkt me mooi spul.

  Ben ook benieuwd naar de de TFO BVK

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  He Robbert,

  De Baitfish Belly is helaas al weer uitverkocht, die zijn echt met flinke aantallen over de “toonbank” gegaan de laatste 1,5 week. Maar persoonlijk vind ik de EP Fibers Polar Bear net zo mooi al dan niet mooier en die zit bij je bestelling, dus gewoonweg perfect hoor.

  De BVK is een tophengel voor een super prijs. Ik heb de hengel vergeleken met de nodige andere hengels en het is zeker de beste uit het gehele TFO assortiment. Hij gooit echt veel fijner als de TiCrX bijvoorbeeld zeker voor verre afstanden. Ik ben echt een BVK fan, heb nog geen andere hengel gevoeld, die een dergelijke prijs / kwaliteit verhouding heeft!

  Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *