Update shop

Er zijn weer wat pakketten met materialen binnengekomen, waaronder: Daiichi 2546 haken in de maten 6, 2 en 1/0. De 1/0 versie is onze favoriet voor de zeebaarsstreamers. Daiichi X-point 452 Saltwater hooks, super scherpe haken, geen stainless steel maar wel met saltwater finish dus minder snel roestend. Deze haak wordt in de maat 8 en 6 erg veel gebruikt door onze klanten voor de Ronde Bleek en zelf gebruiken we deze tezamen met de 4 voor bonefish, het oostvoornse meer, zeeforel, etc. Echt een tophaak, niet goedkoop, maar op haken moet je niet bezuinigen is onze motto, zeker niet als je maar kans hebt op enkele aanbeten op een dag voor trofee vissen. Daarnaast is de voorraad Uni Mono weer aangevuld en hebben we de nieuwste vliegendozen van A.Jensen binnen. Zo dat was ut weer, laterssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *