Op pad met Het Visblad tv…

Vandaag op pad geweest met Robert de Wilt van het Visblad en cameraman Sietze ter promotie voor het vliegvissen op snoek. De dag begon met heftige regenbuien, maar gaandeweg werd het weer beter, gelukkig maar. Halverwege december zal in die uitgave van Het Visblad een artikel van mij komen te staan gecombineerd met een filmpje die op het Youtube kanaal van het Visblad valt te bekijken. (uiteraard zullen we de film dan ook op de blog plaatsen) Oja en er is vis gevangen :))
Robert en Sietze, bedankt voor de super gezellige dag!
Gr. Edwin
Team Dyckers

3 thoughts on “Op pad met Het Visblad tv…

  1. Pingback: Op pad met Het Visblad tv…(2) | Dyckers blog

  2. Pingback: Op pad met Het Visblad tv…(3) | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *