Ze zijn er nog!

Voor de zeebaars fanaten…… Ze zijn er nog steeds! Gewoon blijven proberen. Afgelopen weekend zondag t/m maandag naar A’dam geweest waar mijn vrouw met haar vriendin lekker zijn wezen shoppen en ik met tegenzin 2 dagen heb mogen vissen bij IJmuiden. Zondag ondanks het mooie weer niks kunnen vangen maar wel een “voerplek” gemaakt van EP streamers ha,ha. Shit weer 4 streamers vast in de oesterbanken en stenen. Maandag waaide het erg hard en kon ik niet lang op mijn favoriete stek zwiepen, dus maar de luwte opgezocht van een gisteren aangemeerd schip. Gelukkig gingen de spuisluizen net dicht en werd de stroming minder heftig, zodat mijn zinklijntje goed diepte kan maken. En eindelijk de langverwachte aanbeet en ja hoor een zeebaarsje van krap 49 cm. Even een plaatje schieten en weer terug in z’n element gezet. Het is bij die ene vis gebleven maar ik vind het ook mooi zo. Ik vis wel vaker bij IJmuiden waar ik regelmatig toch een zeebaarsje vang, dus.

Gr. Oscar Thiemann.
Note Dyckers: Top Oscar, mooie locatie ook.

3 thoughts on “Ze zijn er nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *