Shop update

Eindelijk, de witte Super Hair is in grote getale aangekomen, geschikt voor de superhair sandeels, die ook aan de vliegenshop zijn toegevoegd. Verder nieuw: kwaliteits tropenhandschoenen (2 stuks) van TFO, de C&F Magnetic Net Releaser, uitbreiding van de supervliegendozen van Cliff met de Cliff’s Crab Shack, meerdere Airflo lijnen waaronder nu ook de complete Sixth Sense lijn van floating tot fast intermediate. De complete zinklijnen (en dus niet de sinktips – depthfinder quick max range) komen binnenkort ook. Van Airflo hebben we ook 2 reels opgenomen. Geen topkwaliteit maar daar is de prijs ook naar, namelijk 59 en 79 euro inclusief 4 respectivelijk 5 spoelen! Ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden, want onderschat deze reels niet. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor de forelvisserij waarmee je met de 5 spoelen snel kunt switchen tussen je lijnen van drijvend, intermediate tot zinkend.

Daarnaast is er een Fishpond bestelling onderweg en een flink pakket van Enrico Puglisi. Last but not least zullen zeer binnenkort enkele ranges van TFO aan de vliegenhengels worden toegevoegd. Hierbij hebben we wel een keuze gemaakt om alleen onze favoriete series op te nemen: TFO Finesse (voor het lichte werk van aftma 3 t/m 6) de TFO TiCrX voor het zware werk (van aftma 6 t/m 12) en de nieuwe TFO BVK serie. Binnenkort meer….

One thought on “Shop update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *