bigsmilebellyboatingBiddinghuizen!

Ha Ed!
Wat een prachtigmooie verhalen en foto’s op je Blog man…; Echt smullen! Dat moet me wel de (vis)vakantie geweest zijn zeg, vet gaaf hoor!

Ondertussen ben ik gistermiddag de DLX2 uit wezen proberen op de VNV-plas in Biddinghuizen; Vet gaaf hoor, alleen: waar zit het stuur?…pfoeei… Na even (uit)proberen had ik het al aardig onder de knie; genot hoor; lekker uit je luie drijfstoel vissen (proberen te) vangen! Ben er vet blij mee! Heb ook nog best leuk gevangen; niet veel, wel fiks aan de maat voor daar denk ik: 1 regenboog van 40 ongeveer, en 2 ultra-dikke joppers van Bogen van over de 50cm; vet mooie sprongen in de drills en lekker dieeeeeeeeeeeeep onder de boat door;kikken! (A.Jensen AHT #5, sinktip,muddlertjes, leader van 22/00, door die van 18/00 sprongen er 2 doorheen die minstens net zo groot waren)

Mwah…kan niet wachten op OVM…(of heet dat zelfoverschatting?)
De groeten en cheers,
Vin”spierpijnkrijgjeervan”cent

4 thoughts on “bigsmilebellyboatingBiddinghuizen!

 1. Vin says:

  tja…het lijkt er op dat er toch nog wel wat fikse vissen zwemmen, en om die boat uit te proberen is het mooi groot genoeg vond ik…kan iedereen ig je geploeter goed zien…:)
  alleen was er (bijna) niemand…
  wat overigens ook wel weer lekker is…!
  veel plezier op OVM manana!

 2. Pingback: bigsmilebellyboatingBiddinghuizen! « sportvissen

 3. Vincent says:

  mwaaaaaaaah?…(beste Haroldjansen?)
  Ik ben een beetje verbaast dat bovenstaand stukje ook ergens anders (zie linkje) is geplaatst…
  zonder mij (of Edwin?) op de hoogte te brengen?…
  dat zou ik in het vervolg wel wat netter vinden eigenlijk…
  Ik stuur af en toe een stukje naar Ed omdat hij “schuldig” is aan het mij weer laten vliegvissen, en DIE plaatsingen vind ik heel leuk, maarre niet “zomaar” overal op het web aub!
  Waarvoor dank,Vincent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *