Dyckersdag 2011, het was top!

Het was druk, gezellig, informatief, gemoedelijk, kortom absoluut geslaagd. Rond 8.45 kwam de eerste en rond 11 uur was het huis barstensvol en waren er plusminus 30 mensen. Later in de middag kwamen er nog een aantal langs wat het totaal op plusminus 35 mensen maakte, super! Jullie kwamen van heinde en ver en namens het gehele Dyckers team willen we jullie bedanken voor de goede sfeer.

Alhoewel we in de ochtend geen tijd hebben gehad om film te schieten hebben we toch in de middag nog een klein beetje kunnen filmen, om een korte indruk te geven. De volgende keer zullen we hier meer aandacht aan schenken. Gelukkig was Vincent van Wanrooij (thx!!) nog wel ze slim om ff de camera erbij te pakken en wat fotootjes te schieten. Maarruh het moge duidelijk zijn, dit smaakt naar meer!!

Thx Vinnie voor de foto’s en uiteraard eenieder voor de aanwezigheid, super!

Gr. Edwin
Dyckers.com

2 thoughts on “Dyckersdag 2011, het was top!

 1. Vincent says:

  Hahaaaa:
  het was hartstikke leuk om zo eens een ieder “tegen te komen” die je normaliter alleen van “comments” kent!
  En: mooie spullen in het echt zien helpt ook…
  oioioi///hoe mooi en licht die Danielssons…
  nieuwe serie Jensen-rods ook veelbelovend!
  Mir: goeie cake!
  (ik zal de volgende x wat minder flits gebruiken….)

 2. Pingback: Merry Christmas &… | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *